Velkommen

Velkommen her til huset under linden. Her får du opskrifter på kager og madretter der er ret nemme at gå til, og generelt er godkendt af børn. Du får også baggrund om opskrifter eller ingredienser. Mine yndlings kogebogsforfattere er Nigella Lawson og Lotta Lundgren. Hvis du kender dem ved du at der er meget fortælling, og det er også sådan jeg fungerer.
Her finder du også forslag til gør det selv ting man kan lave sammen med børn.
Og så får du også historiske anekdoter. Mange af dem bliver om Fredericias historie, som er noget jeg elsker at formidle når jeg arbejder som guide.
Huset under linden er for dig der leder efter en let opskrift, eller en hyggelig historie at fordrive 10 minutter med, mens du overvejer hvilken kage du serverer om lidt. Her er også fun facts en masse at undre sig over eller kloge sig med når du serverer selv samme kage.
Hvis du elsker historie, mad og gode bøger er dette siden for dig!
Jeg er middelalderarkæolog af uddannelse, og kulturhistorien, forstået som det almindelige menneskes hverdag, er virkelig noget der ligger mit hjerte nær. Her deler jeg gode historier både med dig der elsker historie, og dig der ikke vidste at du elsker det!
Jeg bor i Fredericia på 10. år, lige op til Fredericia Vold, og under store 100 år gamle lindetræer.
Jeg er mor til to piger på 2 og 7 år, stedmor til en dreng på 13. Min mand Andreas er en landflygtig svensker, der stadig ikke forstår reglerne om hvilket snask der må komme på hvilken smørrebrød.
Velkommen til, og skriv endelig til mig med spørgsmål, forespørgsler eller bare send en hilsen.
Lene