I østen stiger solen op

Vi så solen stå op ved Østerstrand i Fredericia i morges. Her den sidste uges tid er solen blevet synlig over tagene ved otte tiden, så vi ville ned at se den stå op, nu man ikke selv skal alt for tidligt op for at nå det.

Det var helt fantastisk. Selve solskiven begyndte at titte op cirka kvart i otte, men den forudgående halve time var faktisk endnu mere magisk. De flotteste lilla og blå farver, der stribede himlen før de fadede ud til blå mod vest, blev efterhånden afløst af lysende orange og gule striber.

østerstrand 5Østerstrand 4østerstrand6

Så var der stilstand i farveorgiet lidt. Mod øst var en stor grå skybanke, der langsomt begyndte at gløde i lyserøde, senere orange toner. Og så kom den første lille glødende linse til syne over horisonten. Lynhurtigt steg den op og blev en fuld sol. Ganske magisk. Og alt for sjældent vi gør det. Hermed er opfordringen til at finde en østvendt strand eller en høj bakke at se det fra givet videre. Vi skal helt sikkert ned at sige godmorgen til solen, mågerne og dagen igen.

2 Comments Tilføj dine

 1. Ulla Hårde siger:

  Ljuvlig soluppgång! Oktobersolen stiger inte heller upp i ottan. Bra tips!

  Hälsar Ulla

  > 13 Oct 2018 kl. 16:53 skrev Huset under linden : > >

  Like

  1. Det var så smukt, så smukt. Vi planlægger at gøre det ved juletid igen – hvor man slet ikke behøver være tidligt på færde

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s